Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija
Rezervacija

Politika hotela

Prijava - odjava u hotel

 

Prijava u hotel od 14.00 , odjava do 12.00 časova

Kasna odjava iz hotela do 16.00 časova naplaćuje se 30 % od regularne cene. Produžetak posle 16.00 časova će se naplatiti kao naredno noćenje.

Dnevni boravak je od 12.00-18.00 časova.

 

Pravila za decu

 

Za decu do 5 godina se ne naplaćuju usluge smeštaja, za  decu od 5 – 12  godina  cene smeštaja su umanjene za 50 % od regularne cene. Deca iznad 12 godina plaćaju punu cenu.

 

Životinje

 

Životinje nisu dozvoljene.

Životinje nisu dozvoljene u javnom prostoru kao što je restoran, bazen, fitnes centar, itd.

 

Rezervacija i korišćenje smeštaja

 

Osoba koja vrši rezervaciju i koristi smeštaj mora biti punoletna sa validnom ličnom kartom. Korišćenje smeštaja je dozvoljeno isključivo osobama koje su registrovane od strane osoblja recepcije.

 

Politka pušenja

 

Pušenje je dozvoljeno isključivo u sobama koje imaju znak za dozovljeno pušenje. Pušenje nije  dozvoljeno u javnom prostoru koji ima znak za zabranjeno pušenje.

 

Kućni red

 

Gost mora poštovati kućni red hotela. Menadžment hotela ima pravo da uskrati dalji boravak gosta pre termina završetka boravka i naplati celokupan period najavljenog boravka u hotelu. Ukoliko gost ne želi da napusti hotel, pružalac usluge ima pravo da angažuje autorizovano lice za bezbednost ili policijsku ustanovu.

 

Oštećenje inventara

 

Hotel zadržava pravo da naplati nestanak inventara ili oštećenje nastalo od strane gosta po utvrđenom hotelskom cenovniku. Ukoliko oštećenje ne bude prijavljeno od strane gosta, hotel zadržava pravo da izvrši naknadnu naplatu oštećenja od strane korisnika usluga.

 

Poseta trećih lica

 

Uzevši u obzir da nam je komfor i bezbednost gosta na prvom mesu, zabranjena je poseta trećih lica koja nisu gosti hotela u hotelsku sobu bez prethodne najave i registracije od strane osoblja recepcije.

 

Hrana i piće

Zbog mera predostrožnosti, nije dozvoljeno unošenje i konzumiranje hrane i pića (uključujući i alkohol) koje nije pripremljeno ili kupljeno u hotelu.

 

Bezbenost gosta

 

Upotreba daske za peglanje, plinske boce i drugih uređaja za zagrevanje je strogo zabranjeno. Zabranjeno je unošenje zapaljivog materijala, eksploziva i vatrenog oružja.

 

Otkazni rok

 

Rezervacija se može otkazati 48 sati pre dolazka bez nadoknade, u okviru 48 sati se naplaćuje 30% od cene noćenja a ukoliko se gost ne pojavi na dan rezervacije naplaćuje se puna cena aranžmana.

 

Uslovi važe od 01.06.2017./Terms are valid from 01.06.2017.