Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija
Rezervacija

Tami resort

Tami Residence

 

Tami Residence hotel je otvoren septembra 2009.godine u okviru kompanije Tami – Trade d.o.o. iz Niša. Hotel je smešten na jednom od najlepših vidikovaca grada Niša na svega 2 km od centra sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom i ostalim delovima grada.  Nalazi se u mirnom okruženju reflektujući lepotu prirode koja ga okružuje i specifičnost starog carskog Niša.  Hotel pruža osiguran besplatni parking što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju  hotela.

  

Sa ciljem da se gostima pruži potrebna udobnost, kvalitetan smeštaj i usluga, poseban naglasak je stavljen na uređenje i prostranost soba prijatnih tonova i pažljivo biranih materijala. U korak sa svetskim trendovima i stalnim praćenjem potreba i zahteva svojih gostiju, hotel stalno radi na usavršavanju enterijera i usluga po čemu je prepoznatljiv u Nišu i okolini.

 

Kapacitet hotela su 60 standardnih, superior i deluxe soba, uključujući 3 senior apartmana.

 

U sastavu hotela nalaze se restoran Sunset kapaciteta 120 mesta, staklena bašta kapaciteta 40 mesta i Vip restoran kapaciteta 60 mesta.

Ako imate potrebu da priuštite sebi trenutke opuštanja nakon svakodnevnih obaveza i osloboditi se stresa, u sastavu Tami Residence hotela nalazi se SPA&Wellness centar TAMI koji Vam nudi različite tipove masaža, fitness program, saunu, tepidarijum i jacuzzi. Hotel poseduje otvoreni bazen.

 

U svom sastavu Tami Residence hotel nudi moderan kongresni prostorkapaciteta do 100 mesta kao i sale za satanke kapaciteta do 22 mesta. Konferencijske sale su opremljene u skladu sa visokim standardima i trendovima, pružaju ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja.

Hotel poseduje parking za autobuse i automobilekapaciteta60 vozila koji je pod nadzorom 24 časa.

 

Tami Depandans

 

Depandans Tami je posebna jedinica u sklopu kompleksa Tami Resort. Otvoren je 2009.godine kao prošireni deo hotela Tami Residence.

 

Prilaz do izdvojenog dela je nadkriven a depandans je udaljen svega 20 metara od glavne zgrade.

 

Ova posebna jedinica je kategorije 4 zvezdice i poseduje 8 deluxe i 2 superior sobe. U svojih 10 komfornih soba  modernog dizajna i toplih tonova pruža identičan servis koji pružaju i ostale sobe u hotelima Tami Residence i Constantinus Palace. Ukoliko želite potpuni mir i intiman odmor, depandans je idealno mesto za Vaš boravak. Usluge room servisa su dostupne svim gostima, a ostale hotelske usluge i sadržaj mogu se koristiti u glavnoj zgradi hotela.

Hotel Constantinus Palace

 

Hotel Constantinus Palace je sagrađen 2017.godine u sastavu Tami Resorta.

 

Po ugledu na svetske hotele sa pet zvezdica, enterijer hotela odiše evropskom elegancijom sa neophodnim primesama tradicije u detaljima koji zaokružuju priču vezanu za lokaciju.

 

Luksuz, elegancija, moderan dizajn, pažljivo birani materijali odlike su novog hotela, u čijem sastavu se nalaze jos 42 luksuzne sobe, 3 lux apartmana sa jacuzzijem, kongresna sala sa 400 mesta, banket sala za proslave do 280 mesta, atraktivni restoran Helena na vrhu zgrade i Sky lounge za trenutke hedonizma odakle se pruža fantastičan pogled na ceo Niš.

 

U svom sastavu Constantinus Palace nudi moderan kongresni centar sa multifunkcionalnom konferencijskom salom kapaciteta do 400 mesta sa mogućnošću podele sala na dve manje kapaciteta 150 i 200 mesta. Konferencijska sala je opremljena u skladu sa visokim standardima i trendovima i pruža ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja.