Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija
Rezervacija

Restoran i bar

 

Za Vaš kompletan užitak preporučujemo naše hedonističke kutke koji su dostigli savršenstvo u  harmoniji komfora i prefinjenog prostora. Intiman i prefinjen ambijent u kome je svaki kutak pažljivo osmišljen kako bi obezbedio komfor i ugodan boravak naših gostiju je ono po čemu su naši hoteli prepoznatljivi.

Za trenutke hedonizma odakle se pruža fantastičan pogled na ceo Niš, u našim restoranima  „Sunset“, "Constantinus", "VIP"  i "Helena" možete uživati uz raznovrsnu ponudu menija koji sadrži nacionalna jela prepoznatljiva za ovo podneblje kao i internacionalna jela poput mediteranske, azijske i evropske kuhinje.

 

Posebnu draž restorana čini fina selekcija domaćih i stranih vina, egzotična jela od morskih plodova i atraktivan izbor naših specijaliteta spremljenih s ljubavlju vrhunskog tima kuvara.

 

Nakon Vaših svakodnevnih obaveza, možete se opustiti u udobnom kutku  Foaje Bara uz finu selekciju koktela, aperitiva i apetisana.

 

Tokom leta možete uživati u staklenoj bašti restorana ili Letnjeg bara pored otvorenog bazena uz panoramski pogled na grad i uz raznovrsnu ponudu kanapea, salata, dezerta i egzotičnih koktela i vina. 

Sunset restoran
VIP restoran
Foaje bar
Letnji bar
Constantinus Banket sala
Restoran Helena - U pripremi
Sky lounge - U pripremi