Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu Ok Više informacija
Rezervacija

Kongresni centar Constantinus Palace

 

 

Kongresni centar Constantinus je najmoderniji i najveći centar na jugoistoku Srbije, otvoren 2017. godine u sastavu Tami Resorta u Nišu. Constantinus je multifunkcionalna konferencijska sala kapaciteta  400 mesta sa mogućnošću podele na dve manje sale  kapaciteta 150 i 200 mesta. Konferencijska sala je opremljena u skladu sa visokim standardima i trendovima i pruža ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja. Pored osnovne tehnike poseduje dve dobro opremljene tehničke prostorije u sastavu sale namenjene za simultano prevođenje uz kompletnu tehničku  podršku.

 

Pored sale sa 400 mesta u svom sastavu nudi galeriju 19,60 x 2, 30 x H3m za potrebe organizacije izložbenog prostora sa posebnom mogućnošću prezentacije proizvoda na 10 LED ekrana u vidu virtuelnih štandova.

 

U kongresnom centru se nalazi foaje bar gde se mogu organizovati posluženja hrane i pića u pauzama.

 

Za potrebe organizacije gala prijema i korporativnih proslava kongresni centar Constantinus nudi banket salu kapaciteta do 280 mesta u banketskoj postavci uz kompletnu tehničku podršku.

 

Naše desetogodišnje iskustvo i bogata referentna lista pružaju Vam mogućnost organizacije  konferencija, simpozijuma, seminara, promocija i gala večera na visoko profesionalnom nivou.

Constantinus kongresna sala - do 400 mesta
Constantinus banket sala - do 270 mesta