• Rezervacija
Polja označena sa * su obavezna

Tami resort

Tami Residence

 

Tami Residence hotel je otvoren septembra 2009.godine u okviru kompanije Tami – Trade d.o.o. iz Niša. Hotel je smešten na jednom od najlepših vidikovaca grada Niša na svega 2 km od centra sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom i ostalim delovima grada.  Nalazi se u mirnom okruženju reflektujući lepotu prirode koja ga okružuje i specifičnost starog carskog Niša.  Hotel pruža osiguran besplatni parking što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju  hotela.

  

Sa ciljem da se gostima pruži potrebna udobnost, kvalitetan smeštaj i usluga, poseban naglasak je stavljen na uređenje i prostranost soba prijatnih tonova i pažljivo biranih materijala. U korak sa svetskim trendovima i stalnim praćenjem potreba i zahteva svojih gostiju, hotel stalno radi na usavršavanju enterijera i usluga po čemu je prepoznatljiv u Nišu i okolini.

 

Kapacitet hotela su 60 standardnih, superior i deluxe soba, uključujući 3 senior apartmana.

 

U sastavu hotela nalaze se restoran Sunset kapaciteta 120 mesta, staklena bašta kapaciteta 40 mesta i Vip restoran kapaciteta 60 mesta.

Ako imate potrebu da priuštite sebi trenutke opuštanja nakon svakodnevnih obaveza i osloboditi se stresa, u sastavu Tami Residence hotela nalazi se SPA&Wellness centar TAMI koji Vam nudi različite tipove masaža, fitness program, saunu, tepidarijum i jacuzzi. Hotel poseduje otvoreni bazen.

 

U svom sastavu Tami Residence hotel nudi moderan kongresni prostorkapaciteta do 100 mesta kao i sale za satanke kapaciteta do 22 mesta. Konferencijske sale su opremljene u skladu sa visokim standardima i trendovima, pružaju ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja.

Hotel poseduje parking za autobuse i automobilekapaciteta60 vozila koji je pod nadzorom 24 časa.

 

Tami Depandans

 

Depandans Tami je posebna jedinica u sklopu kompleksa Tami Resort. Otvoren je 2009.godine kao prošireni deo hotela Tami Residence.

 

Prilaz do izdvojenog dela je nadkriven a depandans je udaljen svega 20 metara od glavne zgrade.

 

Ova posebna jedinica je kategorije 4 zvezdice i poseduje 8 deluxe i 2 superior sobe. U svojih 10 komfornih soba  modernog dizajna i toplih tonova pruža identičan servis koji pružaju i ostale sobe u hotelima Tami Residence i Constantinus Palace. Ukoliko želite potpuni mir i intiman odmor, depandans je idealno mesto za Vaš boravak. Usluge room servisa su dostupne svim gostima, a ostale hotelske usluge i sadržaj mogu se koristiti u glavnoj zgradi hotela.

Hotel Constantinus Palace

 

Hotel Constantinus Palace je sagrađen 2017.godine u sastavu Tami Resorta.

 

Po ugledu na svetske hotele sa pet zvezdica, enterijer hotela odiše evropskom elegancijom sa neophodnim primesama tradicije u detaljima koji zaokružuju priču vezanu za lokaciju.

 

Luksuz, elegancija, moderan dizajn, pažljivo birani materijali odlike su novog hotela, u čijem sastavu se nalaze jos 42 luksuzne sobe, 3 lux apartmana sa jacuzzijem, kongresna sala sa 400 mesta, banket sala za proslave do 280 mesta, atraktivni restoran Helena na vrhu zgrade i Sky lounge za trenutke hedonizma odakle se pruža fantastičan pogled na ceo Niš.

 

U svom sastavu Constantinus Palace nudi moderan kongresni centar sa multifunkcionalnom konferencijskom salom kapaciteta do 400 mesta sa mogućnošću podele sala na dve manje kapaciteta 150 i 200 mesta. Konferencijska sala je opremljena u skladu sa visokim standardima i trendovima i pruža ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja.