Rezervacije
Home Smeštaj

Smeštaj

Hotel Tami Residence iz Niša u svom sastavu poseduje 60 „standard“ i "deluxe" soba sa balkonom, uključujući 3 apartmana sa prelepim pogledom na grad, 1 "junior" apartman pogodan za porodicu sa decom i 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama. U sastavu hotela nalazi se i depandans Tami Residence sa 10 delux soba.

Sve sobe su elegantno dizajnirane, komforne i pružaju pogodnosti kao što su: LCD/LED televizor, kablovska televizija, interna televizija, besplatni Wirelles, LAN konekcija, direktna telefonska linija, mini bar, individualno podešavanje temperature u sobi, 24h sobno posluživanje, mogućnost produžetka kreveta, sef, fen, pribor za ličnu higijenu, sobne papuče, krevetac za bebu na zahtev.

Hotel Tami Residence **** dodatno pruža gostima besplatno korišćenje interneta, otvoreni bazen, fitness centar i sportski teren za male sportove, osiguran besplatan parking i garažu što olakšava sam boravak gostiju u hotelu.

De Luxe

Smeštaj
Za one koji vole komforan smeštaj uz panoramski pogled na grad Niš, nudimo 32 moderno opremljene de luxe sobe sa odvojenim ležajevima ili prostranim francuskim ležajem. Sve sobe su sa balkonom, veličine 25m² sa odličnom sobnom uslugom i svim navedenim pogodnostima. U okviru de luxe soba nalaze se sobe za pušače.

Apartman

Hotelski smeštaj
Luksuzni kutak hotela Tami Residence opremljen je modernim nameštajem toplih tonova koji dominiraju dnevnom i spavaćom sobom uz dva balkona. Veličanstveni pogled na panoramu grada Niša pružiće Vam osećaj još većeg komfora, a uređenost i prostranost soba stvoriće Vam utisak boravka u sopstvenom domu. Hotel poseduje 3 apartmana površine 45m2 sa garniturom za sedenje u dnevnoj sobi i prostranim francuskim ležajem u spavaćoj sobi uz odličnu sobnu uslugu, standardne i dodatne pogodnosti kao što su korpa voća i mali Relax paket za dve osobe (jacuzzi, tepidarium, sauna) u SPA&Wellness centru TAMI ili korišćenje sale za sastanke na zahtev.

Standardna Soba

Smeštaj
Hotel poseduje 34 moderno opremljene, komforne standardne sobe 25m² sa odvojenim ležajevima ili prostranim francuskim ležajem kao i 2 sobe prilagođene za osobe sa posebnim potrebama. Sobe su bez balkona sa pogledom na zadnji deo hotelskog kompleksa, odličnom sobnom uslugom i svim navedenim pogodnostima. U okviru standardnih soba nalaze se sobe za pušače.

Depandans

Hotelski smeštaj
U sastavu hotelskog kompleksa, uz glavnu zgradu hotela Tami Residence, nalazi se izdvojeni smeštajnim deo koji pruža potpuni mir i intimu u 10 komfornih soba modernog dizajna i toplih tonova sa identičnim servisom koji pružaju ostale sobe u hotelu. Prilaz do izdvojenog dela je nadkriven a depandans je udaljen svega 20 metara od glavne zgrade.