Rezervacije
Home O nama

O Nama

O nama 01 O nama 02 O nama 03 O nama 04
Hotel Tami Residence se nalazi u Nišu i otvoren je septembra 2009.god. Hotel je visokog standarda kategorije 4 zvezdice i leži u srcu kongresno-sportskog kompleksa kompanije Tami – Trade d.o.o. iz Niša. Smešten je na jednom od najlepših vidikovaca grada Niša na svega 2 km od centra grada sa odličnom povezanošću sa poslovnim jezgrom grada. Hotel Tami Residence se nalazi u mirnom okruženju reflektujući lepotu prirode koja ga okružuje i specifičnost starog carskog Niša uz osiguran besplatni parking i garažu što olakšava organizaciju raznih događanja, kao i sam boravak gostiju u hotelu Tami Residence.

U modernom ambijentu hotela koji odiše evropskom elegancijom i južnjačkim gostoprimstvom, uspeli smo da spojimo posao i zadovoljstvo i našim gostima pružimo osećaj kućne atmosfere i prijatnog boravka. Ovaj hotel odlikuje posebna odanost i briga o gostima i vrhunska usluga u svakom domenu.

Uživajte u hotelu evropske elegancije i topline južnjačkog gostoprimstva!
Kapacitet smeštaja u hotelu Tami Residence je 70 soba i apartmana. Glavna zgrada hotela sadrži 60 standardnih i deluxe soba, uključujući 3 apartmana kao i depandans Tami Residence sa 10 delux soba. Sa ciljem da se gostima pruži potrebna udobnost, kvalitetan smještaj i usluga, poseban naglasak stavili smo na uređenje i prostranost soba prijatnih tonova i pažljivo biranih materijala. Sve sobe i apartmani pružaju pogodnosti kao što su LCD televizor, kablovska i interna televizija, Wirelles, LAN konekcija, direktna telefonska linija, min bar, individualno podešavanje temperature u sobi, 24h sobno posluživanje, mogućnost produžetka kreveta, sef, fen, sunđer za cipele, set za šivenje, kapa za tuširanje, pribor za ličnu higijenu, papuče za jednokratnu upotrebu i bade mantil na zahtev gosta. U hotelu Tami Residence gosti mogu besplatno koristiti: Internet, otvoreni bazen, fitness centar i sportski teren za male sportove.

U svom sastavu hotel Tami Residence nudi moderan kongresni centar sa više multifunkcionalnih konferencijskuh sala kapaciteta 250 mesta. Konferencijske sale su opremljene u skladu sa visokim standardima i trendovima, pružaju ugodan ambijent, stručnu podršku tehničkog osoblja i uslugu kreiranu prema zahtevima organizatora događaja.

Ako imate potrebu da na kratko posetite Niš, u hotelu Tami Residence možete priuštiti sebi trenutke opuštanja nakon svakodnevnih obaveza i osloboditi se stresa u novootvorenom SPA&Wellness centru TAMI koji Vam nudi različite tipove masaža, fitness program, saunu, tepidarijum i jacuzzi.

Za turiste koji žele da prošetaju starim carskoim gradom, na relativno maloj udaljenosti od hotela Tami Residence nalazi se nekoliko značajnih istorijskih spomenika. U samom centru grada, pored Nišave, nalazi se Tvrđava u kojoj se mogu videti ostaci kako turskog tako i rimskog carstva. Na putu do Niške Banje, poznatoj po izvorima tople vode, nalazi se Ćele Kula, jedinstven spomenik te vrste u svetu kao i Medijana, letnja rezidencija cara Konstantina Velikog.
Servisne usluge