Skip to main content

Zavirite u Constantinus palace, novi hotel u sastavu Tami resorta!

Luksuz, elegancija, moderan dizajn, pažljivo birani materijali, zajedno sa vrhunskom uslugom, fine dininig kuhinjom i personalizovanim pristupom – odlike su ovog novog hotela, u čijem sklopu se nalaze jos 42 luksuzne sobe i 3 lux apartmana sa jacuzzijem, kongresna sala sa 400 mesta, banquet sala za proslave sa 280 mesta kao i atraktivni panorama restoran Helena na vrhu zgrade i sky lounge za trenutke hedonizma odakle se pruza pogled na ceo Nis.

Constantinus palace je izgrađen po ugledu na svetske hotele sa pet zvezdica, ali smo se trudili da sačuvamo duh našeg grada i da ga utkamo u svaki njegov detalj.

Enterijer ovog hotela je moderan i elegantan, sa neophodnim primesama tradicije u detaljima koji zaokružuju priču vezanu za lokaciju. Detalji, boje i materijali odišu otmenošću i prave svedenu atmosferu luksuznog doma i u sobama, kao i u javnim prostorima.

Spoj elegancije, istorije, tradicije i modernog je ono čime odiše ovo zdanje.
Intiman i prefinjen ambijent u okviru koga je svaki kutak i detalj pažljivo osmišljen i biran kako bi obezbedio komfor i ugodan boravak našh gostiju i to je ono po čemu želimo da budemo prepoznati.

Više informacija OVDE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.